Implantologie

Home / Implantologie

Acest surub este ancorat in interiorul osului maxilar/mandibular si are rolul de a sustine unul sau mai multi dinti Exista numeroase tipuri de implanturi dentare, fiecare dintre ele fiind proiectate in functie de nevoile pacientilor.Dupa o evaluare completa, medicul implantolog va recomada tipurile de implanturi dentare pentru fiecare caz, tinand cont de scopul procedurii si de starea tesuturilor parodontale a fiecarui pacient. Clinica noastra foloseste cele mai moderne si fiabile sisteme de implant.

Procedura este simpla si nedureroasa, iar recuperarea foarte rapida. Coroanele ceramice pot fi plasate la scurt timp dupa operatia de implant, sau poate fi nevoie de o scurta perioada de asteptare, astfel incat osul maxilarului sa se poata vindeca.Rolul implantului dentar: inlocuieste radacina dintelui natural,previne retractia osului si migrarea dintilor invecinati, rol esential in estetica dentara, in fonatie si masticatie.

Cu toate ca durata dintilor proprii este desemnata pentru intreaga viata, uneori, acestia sunt scosi si inlocuiti mult prea devreme. Inlocuirea dintelui lipsa este importanta pentru sanatatea generala si pentru sanatatea celorlalti dinti.

Implantul dentar trebuie privit ca o optiune pentru inlocuirea dintelui lipsa. Pregatirea medicilor nostri, face ca inserarea implantului dentar sa se realizeze cu cele mai inovatoare tehnici si proceduri stomatologice.