Estetica Dentara

Home / Estetica Dentara

Tratamentul de albire dentara este unul din cele mai solicitate servicii de estetica dentara, acest fapt fiind o reactie a importantei tot mai mare pe care societatea contemporana o acorda aspectului exterior. Exista multe tehnici de albire la ora actuala, printre care in ultimii ani s-a evidentiat albirea cu ajutorul lampii cu plasma (ZOOM) si mai nou albirea cu ajutorul laserului.

Folosirea laserului in albirea dintilor este mai putin invaziva pentru smalt, decat cea clasica, iar durata medie a manoperei fiind de 20 de minute, mult mai putin decat durata manoperei conventionale. Aplicarea tratamentului de albire cu laser ofera rezultate neasteptate chiar pentru pacientii cu dantura sensibila.

Fatetarea dentara reprezinta o procedura stomatologica restaurativa ce se incadreaza in categoria esteticii dentare, deoarece poate imbunatati forma, pozitia, aspectul si culoarea dintilor.

Fatetarea poate fi realizata pe un singur dinte sau pe mai multi, chiar pe intreaga portiune a arcadelor vizibila in timp ce zambim – de obicei pana la 5 dinti anteriori pe fiecare arcada. Fatetele ceramice pot rezolva probleme.

Una dintre cele mai interesante metode de a pune in evidenta dintii frumosi este aplicarea unei bijuterii dentare – o bucatica stralucitoare de cristal sau metal pretios ce va adauga un plus de stralucire zambetului dumneavoastra. Considerate o forma de arta corporala, bijuteriile dentare nu produc nicio vatamare dintelui si reprezinta o transformare complet reversibila.