Prezentare

Home / Prezentare

DESPRE NOI

Cabinetul Stomatologic Mihaela Dent este situat in orasul Constanta, intr-o zona usor accesibila, la intersectia Bd. Tomis cu Str. Farului, langa Biserica Alba.

Mihaela Dent, cabinet dentar privat, dispune de dotari moderne ce satisfac cerintele pacientilor de la mic la mare, atat pacientilor copiii cat si varstnici, de la personae carora le e teama de dentist, la personae grijulii cu igiena lor orala.

Suntem o echipa dinamica, preocupata de calitatea actului medical si de confortul pacientului in timpul sedintelor de tratament. Datorita dorintei de perfectionare, personalul medical al cabinetului este la curent cu metode, materiale si tehnici de tratament performante, participand continuu la cursuri si specializari. Acordam atentie micilor detalii si suntem receptivi la dorintele pacientilor.

Colaborarea cu laboratoare de tehnica dentara inalt specializate cat si cu centre de imagistica si radiologie dentara, ne asigura suportul necesar efectuarii unor tratamente corecte.

Respectam cu strictete toate normele de igiena. Investitiile facute in cele mai bune aparate de sterilizare, sunt o garantie a faptului ca va vom trata fara a va expune la riscul de a contacta afectiuni transmisibile din sange si saliva.

AVANTAJE

0 Materiale de calitate folosite
0 Zambete reparate
0 Implanturi puse

ECHIPA NOASTRA